Tips og tricks til smøring af cykelkæden.

Smøring af en cykelkæden

Det er ikke helt ligegyldigt hvilken olie du smører kæden med, faktisk er kæden ét af de vigtigste steder at vælge den rigtige smørelse eftersom at kæden er udsat for stor belastning og er i næsten konstant rotation så hvis den ikke kører “som smurt” kan det hurtigt sætte en stopper for cykelglæde, uanset om man er til de smalle eller brede dæk.

Læs mere

Hvilken cykelhjelm skal man vælge?

Billede af en pink cykelhjelm med prinsessekrone på

Prøv altid flere cykelhjelme

Vi har alle forskellige hovedformer, og cykelhjelm mærkerne har også lidt forskellige pasformer. Så prøv altid flere forskellige modeller og mærker for at finde den som passer dig bedst.

Udefra et sikkerhedsperspektiv er pasformen det vigtigste – En cykelhjelm som sidder godt på dit hoved, beskytter med stor sandsynlighed også bedre. 

Læs mere

Derfor skal du vælge en elcykel

e-bike strand km

Elcykler har vundet mere og mere indpas i de seneste år, hvor salgstallene er fordoblet fra år til år. Det er da heller ikke svært at få øje på fordelene ved at køre på elcykel. Det går langt hurtigere på cyklen med støtte af en elmotor, og dermed bliver længere afstande også mere overkommelige. Elcyklen giver nye muligheder for pendlere og andre, der i dag vælger bilen eller offentlig transport, og er dermed også med til at forbedre miljøet.

Læs mere